Honden- en kattenvoer

Dommelsche Watermolen Hondenvoer

DW Krokant / 15 kg

€22,50

DW KrokantDW Krokant is evenwichtige voeding voor volwassen honden met een normale energiebehoefe. Deze krokantbrok is uitermate geschikt voor gezelschapshonden die geen zware inspanning hoeven te verrichten. DW Krokant is geschikt voor honden vanaf 1 jaar. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. DW Krokant is ook verkrijgbaar in 5 kilogram verpakking (€ 7,75).

DW Krokant Lam & Rijst / 15 kg

€27,00

DW Krokant Lam Rijst DW Krokant Lam en Rijst is een evenwichtige voeding met lamsmeel voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. Deze geëxpandeerde brokken bevatten een zeer gevarieerd aanbod van eiwit en zetmeel. Het lamsmeel bevat goed verteerbare eiwitten, terwijl de rijst de leverancier van zetmeel is, hetgeen de verteerbaarheid ten goede komt. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. DW Krokant Lam & Rijst is ook verkrijgbaar in 5 kg verpakking (€ 10,25).

DW High Energy / 15 kg

€27,00

DW High Energy DW High Energy is een evenwichtige voeding voor volwassen honden met een hoge energiebehoefte. Deze geëxpandeerde hoog-energie brokken bevatten maar liefst 30 % eiwit en 20 % vet. Honden die zware inspanningen moeten verrichten blijven hierdoor steeds in topconditie. DW High Energy is zeer geschikt voor ren- en sledehonden, drachtige en zogende teven, dekreuen, politiehonden en bewakingshonden. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. DW High Energy is ook verkrijgbaar in 5 kg verpakking (€ 10,25)

DW Lam & Rijst Dieet Premium / 15 kg

€40,25

DW Lam Rijst Dieet Premium DW Lam en Rijst Dieet Premium is een hypo-allergene voeding met een zeer grote hoeveelheid lamsmeel. Deze zeer smakelijke en hypo-allergene hondenbrok is uitermate geschikt voor honden met maag- en darmproblemen. Door de uitgebalanceerde samenstelling draagt deze voeding bij aan het oplossen van huid- en vachtproblemen. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. DW Lam & Rijst Dieet Premium is er ook in 5 kg verpakking (€ 14,00)

DW Puppy / 15 kg

€30,00

PuppyDW Puppy is volledig samengesteld en uitgebalanceerd voor pus en jonge opgroeiende honden vanaf drie weken tot een jaar. De kleine geëxpandeerde brokjes zijn makkelijk te kauwen door pups. DW Puppy bevat alle bouwstoffen die nodig zijn voor pups en opgroeiende honden. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. DW Puppy is ook verkrijgbaar in een 5 kg zak (€ 10,75)

DW Puppy Junior Lam & Rijst / 15 kg

€42,25

DW Puppy Junior Lam Rijst DW Puppy/Junior Lam en Rijst is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden vanaf drie weken tot circa 1,5 jaar. Vergeleken met DW Puppy bestaat DW Puppy/Junior Lam en Rijst uit een grotere brok waardoor hij uitermate geschikt is voor grote rassen. De grotere brok dwingt uw opgroeiende hond goed te kauwen, hetgeen en positief effect heeft op de spijsvertering. De gunstige eigenschappen van lamsmeel en rijst maken deze brok natuurlijk ook zeer geschikt voor kleinere rassen. De geëxpandeerde brokjes bevatten een zeer gevarieerd aanbod van eiwit en zetmeel. Met name vanuit het lamsmeel respectievelijk rijst, wat de verteerbaarheid ten goed komt. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. DW Puppy Junior Lam & Rijst is er ook in 5 kg verpakking (€ 16,00)

DW Senior / 15 kg

€27,00

DW Senior DW Senior is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Hoewel het per ras verschilt wanneer de seniorleeftijd wordt bereikt kan van circa zes jaar worden uitgegaan. DW Senior onderscheidt zich van de andere soorten hondenvoer door een lager gehalte eiwit en vetten. Daarbij zijn deze complete geëxpandeerde brokken makkelijk te kauwen en licht verteerbaar. Doordat de brok spciaal is uitgebalanceerd voor honden met lagere voedingsbehoeften is DW Senior ook zeer geschikt voor honden met overgewicht. Zo weet u zeker dat uw hond toch alle benodigde voedingstoffen krijgt. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal. DW Senior is ook verkrijgbaar in 5 kg verpakking (€ 10,25).

DW Diner / 10 kg

€16,50

DW DinerDW Diner is een gevarieerde maaltijd voor uw hond die wordt aangemaakt met warm water. Doordat DW Dinner wordt aangelengd met water is dit voer uitermate geschikt voor oude of zieke honden die moeite hebben met kauwen. Tevens geschikt als bijvoeding. Warm water verbetert de smaak en geur van het voer en bevordert daardoor de eetlust en spijsvetering. Gebruiksaanwijzing Doe de benodigde hoeveelheid voer voor één maaltijd in de voerbak en voeg vervolgens dezelfde hoeveelheid warm water toe. Verpakking Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit gegarandeerd.  

DW Kattenbrok / 15 kg

€28,50

Dommelsche Watermolen levert een zeer smaakvol kattenvoer in de variant 3-mix. Uw katten zullen er gek op zijn.  Verpakking DW Kattenbrokjes zijn verkrijgbaar in 5 en 15 kilogram verpakking.  5 kg € 11,50

Carocroc Grain Free

€57,50

Carocroc Grain Free is volledig voer voor volwassen honden van alle rassen. Door de speciaal geselecteerde ingrediënten is dit voer perfect voor honden met voedselallergie. Daarnaast helpt het tegen voedselovergevoeligheid en houd het de darmen gezond. Zoals de naam zegt bevat het voer geen granen.

Red Mills Hondenvoer

Red Mills Leader Puppy / 3 kg

€14,95

Redmills Leader Puppy

 • Een hoog vleesgehalte (tenminste 30% kip) voor betere verteerbaarheid
 • Geschikt voor puppy's vanaf 4 weken
 • Bevat Omega 3 en Omega 6 ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Is geperst in kleine brokjes
 • 30% eiwit, 16% vetten

  Ingrediënten
   (in aflopende volgorde van gewicht)
  Gedroogd kippenvlees (>30%), maïs, rijst, vet van gevogelte, vismeel, zalmolie, lijnzaad, gedroogde hele eieren, magere melkpoeder, mineralen en vitaminen, hartige kippenjus, cichorei-extract, gistextract.

Red Mills Leader Adult / 15 kg

€45,50

Redmills Leader Adult

 • Hoog vleesgehalte (tenminste 20%) voor betere verteerbaarheid
 • Compleet voer geschikt voor alle volwassen honden
 • Omega 3 & 6 ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Prebiotica voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering
 • 20% eiwit, 12% olie
Ingrediënten (in aflopende volgorde van gewicht)
Gedroogd kippenvlees (>20%), maïs, rijst, vet van gevogelte, geschilde haver, lijnzaad, vismeel, bietenpulp, hartige kippen jus, mineralen en vitaminen, cichorei-extract, gistextract.

Red Mills Leader Adult Small Breed / 3 kg

€18,95

Redmills Leader Adult Small Breed

 • Hoog vleesgehalte (tenminste 22%)
 • Kleine brokjes speciaal voor kleine rassen
 • Omega 3 & 6 ter bevordering van een gezonde huid en glanzende vacht
 • Anti-oxidanten ter bevordering van de gezondheid en vitaliteit
 • Verbeterde smaak voor kieskeurige eters!
 • 23% eiwit, 14% olie


  Ingrediënten (in aflopende volgorde van gewicht)
  Gedroogd kippenvlees (>22%), maïs, rijst, vet van gevogelte, geschild haver, lijnzaad, vismeel, mineralen en vitaminen, cichorei-extract, gistextract.

Red Mills Leader Lite / 15 kg

€45,50

Redmills Leader Light

 • Hoog vleesgehalte (tenminste 18%)
 • Laag calorie hondenvoer voor bijvoorbeeld overgewicht, minder actieve of oudere honden
 • Laag eiwitgehalte (19%)
 • Prebiotica ter bevordering van een gezonde spijsvertering
 • Complete voeding voor alle rassen
 • 19% eiwit, 7% olie


Ingrediënten (in aflopende volgorde van gewicht)
Maïs, gedehydreerd kippenvlees (>18%), geschilde haver, vet van gevogelte, lijnzaad, mineralen en vitaminen, vismeel, hartige kippenjus, cichorei-extract, gistextract.

Red Mills Leader Adult Sensitive / 15 kg

€57,95

Redmills Leader Adult Sensitive

 • Lamsvlees (tenminste 22%), rijst- & aardappelformule voor gevoelige spijsvertering, zacht voor de buik
 • Kan in sommige gevallen helpen bij gevoeligheid van huid en vacht veroorzaakt door een dieet
 • Unieke brokvorm
 • Inclusief luzerne, dat een natuurlijke antioxidant (beta-caroteen) bevat
 • Zeewier als bron van vezels, voor een gezonde spijsvertering
 • 20% eiwit, 11% olie
 • Ook verkrijgbaar in 3 kg verpakking (€ 16,95)


  Ingrediënten (in aflopende volgorde van gewicht)
  Gedroogde lam (>22%), rijst, gepareld gerst, sorghum, zonnebloem olie, lijnzaad, aardappeleiwit, bietenpulp, luzerne, hartige lamjus, mineralen en vitaminen, zeewiermeel, gistextract, cichorei-extract.

Red Mills Leader Adult Supreme / 15 kg

€45,95

Redmills Leader Adult Premium

 • Voor die speciale 'Showhond glans'
 • Hoger gehalte eiwit  (23%) en olie (15%) dan in Leader Adult
 • Anti-oxidanten voor een optimaal immuunsysteem
 • Geurcontrole (minder ontlastinggeuren)
  Ingrediënten (in aflopende volgorde van gewicht)
  Gedroogd kippenvlees (>22%), maïs, rijst, vet van gevogelte, geschilde haver, lijnzaad, vismeel, bietenpulp, hartige kippenjus, mineralen en vitaminen, cichorei-extract, gistextract.

Red Mills Tracker / 15 kg

€28,95

Redmills Tracker Red Mills Tracker is speciaal ontwikkeld voor:

 • wedstrijdhonden zoals sledehonden, whippets en greyhounds;
 • werkhonden tijdens de inactiviteit, zoals leger- en bewakings- en politiehonden;
 • jachthonden na de jachtperiode.
RED MILLS TRACKER is een compleet uitgebalanceerde voeding en bevat een lager gehalte aan geconcentreerde proteïnen (20%). Mag beschouwd worden als volledig voer. RED MILLS Tracker is voor wedstrijdhonden ook geschikt om gebruikt te worden in combinatie met vis of vlees als aanvulling  zonder het risico op een overaanbod van eiwit of energie. Om de darmgezondheid te optimaliseren en zo de spijsvertering te verbeteren bevat dit hondenvoer chichorei vezels en gistextract.

Drachtige teven en pups: RED MILLS TRACKER bevat niet genoeg eiwitten en energie voor het fokken.  Gebruik tijdens deze periode RED MILLS RACER of XCEL volgens de voederinstructies op de zak.

Ingrediënten (in aflopende volgorde van gewicht)

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, olie en vetten, vis en visbijproducten, groente bijproducten, groente-eiwit extract, mineralen, cichorei-extract, gistextract.