Pharmahorse

Paarden

Pharmahorse Magnesium Citraat 500 gram

€19.95

PharmaHorse Magnesium Citraat voor paarden PharmaHorse Magnesium bestaat voor 100% uit Magnesiumcitraat. Magnesium draagt bij aan meerdere functies in het paardenlichaam. Zo heeft Magnesium een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en is het mineraal goed voor de gemoedstoestand. Let op: het gebruik van een Magnesiumsupplement bij paarden met een verminderde nierfunctie dient in overleg te gaan met een dierenarts . Samenstelling Magnesiumcitraat* (100% Human Grade Kwaliteit) *5 gram Magnesiumcitraat bevat ca. 800 mg Elementaire Magnesium. Zuiverheid: PharmaHorse Magnesiumcitraat is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. Dosering Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dag Paard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dag Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2,5 gram. Gebruiksaanwijzing: PharmaHorse Magnesium kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony. Bewaaradvies: Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen. Classificatie: Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren. Minimaal twee dagen van tevoren bestellen. Meestal op voorraad alleen niet altijd.

 • 1000 gram (€34.95)
 • 3000 gram (79.95)
 • 5000 gram (€129.95)

Pharmahorse MSM 1000 gram

€25.95

MSM paard PharmaHorse MSM voor paarden MSM is de afkorting voor MethylSulfonylMethaan. PharmaHorse MSM bestaat voor 100% uit methylsulfonylmethaan en is rijk aan zwavel; PharmaHorse MSM bevat 34% zwavel. Tip: PharmaHorse MSM is goed te gebruiken in combinatie met alle PharmaHorse producten. Lees hier meer over de aanbevolen dagdosering MSM en over een eventuele aanvulling op producten die al MSM bevatten. Samenstelling MSM (methylsulfonylmethaan) (100% Human Grade Kwaliteit) Zuiverheid: PharmaHorse MSM is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. Dosering: Pony (± 300 kg): 3 maatschepjes per dag Paard (± 600 kg): 6 maatschepjes per dag Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2 gram. Gebruiksaanwijzing: PharmaHorse MSM kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony. Bewaaradvies: Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen. Classificatie: Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heaeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

 • 3000 gram (€59.95)
 • 5000 gram (€89,95)

Pharmahorse Vitamine E 1000 gram

€25,95

Vitamine E paard Waarom PharmaHorse Vitamine E voor uw paard? Pure Vitamine E van PharmaHorse is één van de weinige Vitamine E supplementen op de markt welke geen Selenium bevat, het kan voorkomen dat het Selenium gehalte van een paard in orde is maar het Vitamine E gehalte laag, als dit het geval is bij uw paard dan is deze Vitamine E het juiste Vitamine E product. Verder bevat de Vitamine E van PharmaHorse een hoge verantwoorde dosering Vitamine E. Tevens bevat de Vitamine E van PharmaHorse MSM. Dosering: Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dag Paard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dag Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 4 gram. Gebruiksaanwijzing: PharmaHorse Vitamine E+ kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony. Bewaaradvies: Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen. Classificatie: Dit product is een aanvullend diervoerder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

 •  3000 gram (59.95

Pharmahorse Magnesiumglycinaat 500 gram

€39,95

Magnesium Bisglycinaat paard Magnesiumcitraat of Magnesiumglycinaat? Naast Magnesiumcitraat is er ook Magnesiumglycinaat verkrijgbaar. Magnesiumglycinaat en Magnesiumcitraat zijn beide organische Magnesium verbindingen. Magnesiumglycinaat is gebonden (gecheleerd) aan twee moleculen van het aminozuur Glycine. Hierdoor wordt de Magnesium door het lichaam gezien als aminozuur en zal deze pas in de dunne darm worden opgenomen door middel van aminozuurreceptoren. Magnesiumcitraat wordt eerder in het maagdarmkanaal door het lichaam opgenomen. Voor paarden die moeite hebben met het opnemen van voedingsstoffen, of een ernstig Magnesium tekort hebben, is het mogelijk dat Magnesiumcitraat niet voldoende is. Let op! Bij paarden met een slechte nierfunctie mag magnesium uitsluitend worden gegeven in overleg met de dierenarClassificatie: Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.ts!

 •  1000 gram (€69.95)
 • 3000 gram (169,95)

Pharmahorse Elektrolyten 1000 gram

€19.95

Elektrolyten paardPharmaHorse Elektrolyten is opgebouwd uit de mineralen, natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Deze elementen zijn in exact dezelfde verhouding aanwezig als de samenstelling van het zweet. PharmaHorse Elektrolyten vult tekorten direct aan, in de juiste verhouding die identiek is aan de verhouding van zweet. Bij inspanning gaat een paard zweten en verliest het essentiële zouten, ook wel mineralen genoemd. Deze gaan naast zweet ook verloren via urine en mest. Zeker bij warm weer is dit een aandachtspunt. Bij een hoge temperatuur en luchtvochtigheid kan het verlies van zweet gedurende inspanning oplopen tot wel 15 liter per uur, het is daarom zeer belangrijk om deze tijdig aan te vullen om klachten door tekorten te voorkomen. Gebruiksaanwijzing: Pony: 1 maatschepje per dag Paard: 2 maatschepjes per dag. 1 maatschepje is circa 15 gram (maatschepje bijgevoegd). PharmaHorse Elektrolyten kunt u vermengen met het water of voer (slobber) van uw paard of pony. Dosering niet overschrijden.

 • 3000 gram (€49.95)
 • 5000 gram(€79.95)

Pharmahorse Psyllium 1000 gram

€24.95

Psyllium paard Psyllium Husk (latijnse naam: plantago ovata), ook wel vlozaad genoemd. Is van nature rijk aan slijmvormers. PharmaHorse Psyllium is uitsluitend opgebouwd uit de vezels van het vlozaad en is zodoende zéér rijk aan slijmvormers. Psyllium wordt ingezet om de zandafdracht te bevorderen. Tip: Gebruik de Psyllium Husk Vezels als kuur van 7 dagen. Psyllium kan zonder problemen worden gegeven aan jongen paarden let uiteraard wel goed op de dosering, deze aanpassen naar gewicht. Gebruiksaanwijzing: Pony: onderhoud 2,5 maatschepjes per dag. Kuur max. 7 dagen 5 maatschepjes per dag. Paard: onderhoud 5 maatschepjes per dag. Kuur max. 7 dagen 10 maatschepjes per dag 1 maatschepje is ± 10 gram Bewaaradvies: U dient het product op een koele en droge plaatst te bewaren, in de originele verpakking, buiten het bereik van kinderen.

 • 1000 gram (€24.95)
 • 3000 gram (€64.95)

Pharmahorse Lijnzaadolie 1 liter

€9.95

Lijnzaadolie paard Lijnzaadolie draagt bij aan een glanzende en gezonde vacht en stimuleert de spijsvertering. Tevens ondersteunt lijnzaadolie hart en bloedvaten. De Lijnzaadolie van PharmaHorse is rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren en Vitamine A-D-E-K.Lijnzaadolie koud geperst van eerste persing 100% puur Gebruiksaanwijzing/Dosering: tot 300 kg 30 ml 300 tot 600 kg 60 ml > 600 kg 90 ml PharmaHorse Lijnzaadolie kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 slag van de pomp = 30 ml (pomp is niet standaard inbegrepen)

 •  5 liter (€29.95)
 • 10 liter  nog niet op voorraar
 • De 20 liter zijn niet meer leverbaar

Honden en katten

Pharmahorse Glucosamine 90 tabletten

€19.95

Glucosamine hondStaffel korting Koop 2 voor € 17,95 per stuk en bespaar 11% Koop 3 voor € 16,95 per stuk en bespaar 16% harmaDog Glucosamine is opgebouwd uit zuiver Glucosamine Sulfaat 2KCL, welke geschikt is voor humaan gebruik (hoogst haalbare kwaliteit). Het product biedt 800 mg Glucosamine Sulfaat 2KCL per tablet; een krachtige en verantwoorde dosering.Pharmadog Glucosamine bij jonge honden? PharmaDog Glucosamine, kan zonder problemen worden toegediend bij jonge honden (niet bij pups). Wat is Glucosamine? Glucosamine is een lichaamseigen stof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraakbeen (kraakbeenmatrix), gewrichtsvloeistof en pezen.Gebruiksaanwijzing: 0 tot 20 kg ca.1/2 tablet per dag (of 1 tablet om de dag) 20 tot 40 kg 1 tablet per dag 40 tot 60 kg ca.1,5 tablet per dag 60+ kg 2 tabletten per dag Inhoud: 90 tabletten Allergie informatie: Bevat sporen van schaaldieren Geschikt voor ieder type hond. Bewaaradvies: Alle PharmaDog producten, dienen op een koele, droge plaats bewaard te blijven. Buiten het bereik van kinderen bewaren.