Pharmahorse

Paarden

Pharmahorse Nutrislobber Elektrolyte

€24,95

PharmaSlobber Elektrolyten Nieuw: PharmaSlobbers™, supplement en slobber in 1 PharmaSlobber Elektrolyten is opgebouwd uit de mineralen; natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Bij inspanning verliest het paard door middel van zweet essentiële zouten, zoals deze mineralen ook wel genoemd worden. Daarnaast bevat deze innovatieve slobber o.a. sojahullen, luzerne, zonnebloemzaadschillen en timothee. PharmaSlobber Elektrolyten is graan- en glutenvrij! Uniek: Deze slobber is zowel droog als nat aan uw paard te voeren; warm water toevoegen is optioneel.

Alle voordelen op een rij: Op basis van sojahullen; een vezelbron voor paarden naast gras/hooi Laag energiegehalte (0,7 EWpa); kan gemakkelijk als aanvulling op het normale rantsoen worden gevoerd. Voordelig in gebruik: slechts €0,80 per dag (o.b.v. aanbevolen dosering paard). Neutrale grondstoffen en ongevitamineerd, geen interacties met de toegevoegde supplementen Verpakt onder beschermende atmosfeer; lang houdbaar zonder conserveermiddelen Kalium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Magnesium is goed voor de werking van de spieren en draagt bij tot een goede elektrolytenbalans. Calcium helpt energie vrij te maken uit de voeding en is belangrijk voor een normale spierwerking. Bent u op zoek naar een Elektrolyten poeder? Bekijk dan eens ons Elektrolyten supplement voor paarden.

Let op: PharmaHorse elektrolyten bevat essentiële zouten: mineralen. Verwar dit niet met een liksteen, een liksteen is ook opgebouwd uit zouten, maar bevat geen elektrolyten. Samenstelling elektrolyten per kg slobber

Natriumchloride 23 gram

Natrium Citraat 15 gram

Magnesium Sulfaat 5 gram

Calcium Carbonaat 60 gram

Glycine 39 gram

Vitamine C 7 gram

Zuiverheid: PharmaSlobber Elektrolyten is vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen toegevoegde suikers of zoetstoffen en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

PharmaiSlobbers bevatten lage gehaltes van suikers/zetmeel (zetmeel 3,0% - suiker 1,3%). De gebruikte ingrediënten geven de slobber een goede smaak die graag door paarden wordt gegeten. Wij maken bewust geen gebruik van ingrediënten die kleur toevoegen aan de slobber zoals wortel-, mais-, en erwtenvlokken. Naast kleur, verhogen deze ingrediënten ook het suikergehalte.

Dosering:

Pony (± 300 kg): 200 gram per dag Paard (± 600 kg): 400 gram per dag

Een dagdosering slobber bevat een gelijke hoeveelheid elektrolyten als de dagdosering van PharmaHorse Elektrolyten. De slobber kan dus als vervanging van het supplement worden gegeven.

Gebruiksaanwijzing:

PharmaSlobber Elektrolyten kunt u zowel droog als nat voeren. Indien u het aanmaakt met water kan dit zowel met koud als met warm water. Zorg er te allen tijde voor dat het paard beschikking heeft tot voldoende drinkwater.

Bewaaradvies: Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:

Dit product is een aanvullend diervoerder voor paarden. Uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Pharmahorse Magnesium Citraat 500 gram

€29.95

Magnesium paard PharmaHorse Magnesium Citraat voor paarden PharmaHorse Magnesium bestaat voor 100% uit Magnesiumcitraat. Magnesium draagt bij aan meerdere functies in het paardenlichaam. Zo heeft Magnesium een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en is het mineraal goed voor de gemoedstoestand. Let op: het gebruik van een Magnesiumsupplement bij paarden met een verminderde nierfunctie dient in overleg te gaan met een dierenarts . Samenstelling Magnesiumcitraat* (100% Human Grade Kwaliteit) *5 gram Magnesiumcitraat bevat ca. 800 mg Elementaire Magnesium. Zuiverheid: PharmaHorse Magnesiumcitraat is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. Dosering Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dag Paard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dag Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2,5 gram. Gebruiksaanwijzing: PharmaHorse Magnesium kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony. Bewaaradvies: Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen. Classificatie: Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

 • 1000 gram (€49.95)
 • 3000 gram (€129.95)

Pharmahorse Glucosamine 500 gram

€24,95

Glucosamine paard PharmaHorse Glucosamine Sulfaat 2KCL, is het eerste en best verkopende product van PharmaHorse. Het is opgebouwd uit 100% zuiver Glucosamine Sulfaat 2KCL, van Human Grade Kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goed en zuiver product.   Glucosamine Sulfaat 2KCL 100% puur (Human Grade Kwaliteit) Gebruiksaanwijzing: 2 gram per 100 kilo lichaamsgewicht is voldoende PharmaHorse Glucosamine kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 maatschepje is ± 2 gram = 2000 mg.  

 • 1000 gram in emmer (€38,95);
 • 3000 gram in emmer (€94,95);
 • 5000 gram in emmer (€134,95)
  Bewaaradvies: Bewaar het product in de originele verpakking op een koele en droge plaats. Buiten het bereik van kinderen bewaren.  

Pharmahorse MSM 1000 gram

€24,95

MSM paard PharmaHorse MSM voor paarden

MSM is de afkorting voor MethylSulfonylMethaan. PharmaHorse MSM bestaat voor 100% uit methylsulfonylmethaan en is rijk aan zwavel; PharmaHorse MSM bevat 34% zwavel. Tip: PharmaHorse MSM is goed te gebruiken in combinatie met alle PharmaHorse producten. Lees hier meer over de aanbevolen dagdosering MSM en over een eventuele aanvulling op producten die al MSM bevatten.

Samenstelling

MSM (methylsulfonylmethaan) (100% Human Grade Kwaliteit)

Zuiverheid:

PharmaHorse MSM is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

Dosering:

Pony (± 300 kg): 3 maatschepjes per dag Paard (± 600 kg): 6 maatschepjes per dag Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 2 gram.

Gebruiksaanwijzing:

PharmaHorse MSM kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:

Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:

Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heaeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.
 • 3000 gram (€59.95)
 • 5000 gram (€89,95)

Pharmahorse Glucosamine & MSM 500 gram

€19.95

Glucosamine & MSM paard PharmaHorse Glucosamine & MSM voor paarden

PharmaHorse Glucosamine & MSM is een mix van Glucosamine en MSM in een 50/50 verhouding. PharmaHorse Glucosamine bestaat uit 100% pure Glucosamine sulfaat 2KCl. MSM, de afkorting voor methylsulfonylmethaan, is rijk aan zwavel; het zwavelgehalte van MSM is 34%.

Samenstelling per KG

Glucosamine Sulfaat 2KCL 500 gram (100% Human Grade Kwaliteit)

MSM 500 gram (100% Human Grade Kwaliteit)

Zuiverheid:

PharmaHorse Glucosamine & MSM is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

Dosering:

Pony (± 300 kg): 1 maatschepje per dag

Paard (± 600 kg): 2 maatschepjes per dag

Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 12 gram.

Gebruiksaanwijzing:

PharmaHorse Glucosamine & MSM kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:

Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:

Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

 •  1000 gram (€34,95)
 •  3000 gram (€79.95)

Pharmahorse Vitamine E 1000 gram

€24,95

Vitamine E paard

Waarom PharmaHorse Vitamine E voor uw paard? Pure Vitamine E van PharmaHorse is één van de weinige Vitamine E supplementen op de markt welke geen Selenium bevat, het kan voorkomen dat het Selenium gehalte van een paard in orde is maar het Vitamine E gehalte laag, als dit het geval is bij uw paard dan is deze Vitamine E het juiste Vitamine E product. Verder bevat de Vitamine E van PharmaHorse een hoge verantwoorde dosering Vitamine E. Tevens bevat de Vitamine E van PharmaHorse MSM.

Dosering:

Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dag

Paard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dag

Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 4 gram.

Gebruiksaanwijzing:

PharmaHorse Vitamine E+ kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:

Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:

Dit product is een aanvullend diervoerder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

 •  3000 gram (59.95

Pharmahorse Magnesium Bisglycinaat 500 gram

€39,95

Magnesium Bisglycinaat paard Magnesiumcitraat of Magnesiumglycinaat?

Naast Magnesiumcitraat is er ook Magnesiumglycinaat verkrijgbaar. Magnesiumglycinaat en Magnesiumcitraat zijn beide organische Magnesium verbindingen. Magnesiumglycinaat is gebonden (gecheleerd) aan twee moleculen van het aminozuur Glycine. Hierdoor wordt de Magnesium door het lichaam gezien als aminozuur en zal deze pas in de dunne darm worden opgenomen door middel van aminozuurreceptoren. Magnesiumcitraat wordt eerder in het maagdarmkanaal door het lichaam opgenomen. Voor paarden die moeite hebben met het opnemen van voedingsstoffen, of een ernstig Magnesium tekort hebben, is het mogelijk dat Magnesiumcitraat niet voldoende is.

Let op! Bij paarden met een slechte nierfunctie mag magnesium uitsluitend worden gegeven in overleg met de dierenarClassificatie: Dit product is een voedermiddel voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden. Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.ts!
 •  1000 gram (€69.95)
 • 3000 gram (169,95)

Pharmahorse Callogeen 500 gram

€39,95

Collageen paard PharmaHorse Collageen+ voor paarden

PharmaHorse Collageen+ is een uitgebalanceerde mix van collageen peptides, ongedenatuurd collageen type II en hyaluronzuur. Samenstelling per kg

Collageen peptides 980 gram (100% Human Grade Kwaliteit)

Ongedenatureerd Collageen type II 10.000 mg (100% Human Grade Kwaliteit)

Zuiverheid:

PharmaHorse Collageen+ is 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeldt, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen.

Gebruiksaanwijzing: Bewaaradvies:

Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:

Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Dosering: Pony: 1,5 maatschepje per dag Paard: 3 maatschepjes per dag 1 maatschepje is ± 11 gram
 •  Ook verkrijgbaar 1000 gram (€64,95)

Pharmahorse Elektrolyten 1000 gram

€19.95

Elektrolyten paardPharmaHorse Elektrolyten is opgebouwd uit de mineralen, natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Deze elementen zijn in exact dezelfde verhouding aanwezig als de samenstelling van het zweet. PharmaHorse Elektrolyten vult tekorten direct aan, in de juiste verhouding die identiek is aan de verhouding van zweet. Bij inspanning gaat een paard zweten en verliest het essentiële zouten, ook wel mineralen genoemd. Deze gaan naast zweet ook verloren via urine en mest. Zeker bij warm weer is dit een aandachtspunt. Bij een hoge temperatuur en luchtvochtigheid kan het verlies van zweet gedurende inspanning oplopen tot wel 15 liter per uur, het is daarom zeer belangrijk om deze tijdig aan te vullen om klachten door tekorten te voorkomen. Gebruiksaanwijzing: Pony: 1 maatschepje per dag Paard: 2 maatschepjes per dag. 1 maatschepje is circa 15 gram (maatschepje bijgevoegd). PharmaHorse Elektrolyten kunt u vermengen met het water of voer (slobber) van uw paard of pony. Dosering niet overschrijden.

 • 3000 gram (€49.95)
 • 5000 gram(€79.95)

Pharmahorse Biotine 1000 gram

€24.95

Biotine paard PharmaHorse Biotine + voor paarden Biotine (Vitamine B8) ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Biotine heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, is belangrijk voor het energiemetabolisme en bevordert de energiestofwisseling.     Gebruiksaanwijzing: Pony: 2 maatschepjes per dag. Paard: 4 maatschepjes per dag. 1 maatschepje is circa 2,5 gram (maatschepje bijgevoegd). PharmaHorse Biotine kunt u vermengen met de dagelijkse voedingen van uw paard of pony. Dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies:

Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:

Dit product is een aanvullend diervoeder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Pharmahorse Muscle Built 1000 gram

€29.95

Creatine Muscle Build paard Creatine Monohydraat ondersteunt het effect van training op de spieren en verhoogt de capaciteit en werklust van uw paard of pony. Een goed creatine gehalte in de spieren is noodzakelijk voor het optimaal functioneren. Creatine zorgt voor een toename van spierkracht en de spiermassa. Het bevordert spierherstel en ondersteunt bij revalidatie. Creatine Monohydraat stimuleert de groei van de spiervezels en zorgt dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen met als gevolg dat er minder snel vermoeidheid optreedt. Creatine is een aminozuur dat zich vooral bevindt in de skeletspieren, maar ook in de gladde spieren, de hartspier, de hersenen en de nieren. Creatine wordt als fosfaat opgeslagen in de lichaamscellen. Bij een flinke inspanning van het lichaam vormt creatine samen met adenosinedifosfaat (ADP) adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is van belang voor het samentrekken van de spieren. Creatine kan via de voeding worden ingenomen en het zorgt ervoor dat energiereserves in de spieren worden vergroot.Wanneer gebruikt u creatine? bij een gewenste groei van de spiermassa ondersteuning bij training bij verminderde prestaties welke voortkomen uit minder of onvoldoende ontwikkelde bespiering tijdens een herstelperiode of trainingsstop om spierafbraak te voorkomen verbetering uithoudingsvermogen en sneller herstel na inspanning. Tip: Tenminste 4 weken toedienen. Voor het beste resultaat 12 weken toedienen. Indien gewenst kunt u dit product ook constant toedienen (max. 6 maanden) met na 12 weken een pauze van +/- 2-3 weken. Gebruiksaanwijzing: Pony: eerste 5 dagen 2 maatschepjes per dag onderhoud: 1,5 maatschepje per dag Paard: eerste 5 dagen 4 maatschepjes per dag onderhoud: 3 maatschepjes per dag

 •  1000 gram navulling (€28.95)
 • 3000 gam (€79.95)

Pharmahorse BCCAMuscle Build 1000 gram

€49.95

BCAA Muscle Build paard CAA poeder bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten: L-leucine, L-isoleucine, en L-valine. De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. De BCAA’s van PharmaHorse zijn een structureel bestanddeel voor spierweefsel. BCAA gaat spierafbraak die ontstaan is door intensieve training tegen en is essentieel voor spieropbouw, BCAA’s zullen na de training zorgen voor snel herstel en een maximale spiertoename. U als trainer bent in staat om uw paard zwaarder te trainen met minder spierafbraak en spieren herstellen sterker en sneller na de training. Maximale prestaties en spiergroei, elke training weer! De werking van BCAA: - stimuleert spieropbouw - minder spierafbraak - bevordert snel herstel - helpt tegen vermoeidheid - verbeterd het immuunsysteem - geeft energie Wanneer gebruikt u BCAA? - voor wedstrijden - voorbereiding van keuringen - intensieve training - vermoeidheid van paard of pony Tip: Tenminste 4 weken toedienen. Indien gewenst kunt u dit product ook constant toedienen (max. 6 maanden) met regelmatige intervallen (+/- 2/3 weken). Indien nodig na 2 maanden weer herhalen. ebruiksaanwijzing: Pony: 2 maal daags ca. 6 gram (1/2 maatschepje), 4 dagen voorafgaand aan een wedstrijd 2 maal daags 12,5 gram. Paard: 2 maal daags 12,5 gram, 4 dagen voorafgaand aan een wedstrijd 2 maal daags 25 gram. PharmaHorse BCAA kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 maatschepje is ± 12,5 gram = 12500 mg.

 •  3000 gram (€134.95)

Pharmahorse Psyllium 700 gram navulling

€19.95

Psyllium paard Psyllium Husk (latijnse naam: plantago ovata), ook wel vlozaad genoemd. Is van nature rijk aan slijmvormers. PharmaHorse Psyllium is uitsluitend opgebouwd uit de vezels van het vlozaad en is zodoende zéér rijk aan slijmvormers. Psyllium wordt ingezet om de zandafdracht te bevorderen. Tip: Gebruik de Psyllium Husk Vezels als kuur van 7 dagen. Psyllium kan zonder problemen worden gegeven aan jongen paarden let uiteraard wel goed op de dosering, deze aanpassen naar gewicht. Gebruiksaanwijzing: Pony: onderhoud 2,5 maatschepjes per dag. Kuur max. 7 dagen 5 maatschepjes per dag. Paard: onderhoud 5 maatschepjes per dag. Kuur max. 7 dagen 10 maatschepjes per dag 1 maatschepje is ± 10 gram Bewaaradvies: U dient het product op een koele en droge plaatst te bewaren, in de originele verpakking, buiten het bereik van kinderen.

 • 1000 gram (€24.95)
 • 3000 gram (€64.95)

Pharmahorse Lijnzaadolie 1 liter

€9.95

Lijnzaadolie paard Lijnzaadolie draagt bij aan een glanzende en gezonde vacht en stimuleert de spijsvertering. Tevens ondersteunt lijnzaadolie hart en bloedvaten. De Lijnzaadolie van PharmaHorse is rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren en Vitamine A-D-E-K.Lijnzaadolie koud geperst van eerste persing 100% puur Gebruiksaanwijzing/Dosering: tot 300 kg 30 ml 300 tot 600 kg 60 ml > 600 kg 90 ml PharmaHorse Lijnzaadolie kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 slag van de pomp = 30 ml (pomp is niet standaard inbegrepen)

 •  5 liter (€24.95)
 • 20 liter (€69.95)

Honden en katten

Pharmahorse Magnesium 100 capsules

€16.95

Magnesium hond Koop 2 voor € 14,95 per stuk en bespaar 12% Koop 3 voor € 13,95 per stuk en bespaar 18% Magnesium is een mineraal dat belangrijk is voor vele lichaamsprocessen van uw hond. Zo speelt magnesium een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen en is magnesium belangrijk voor een normale spierwerking. Verandering in gedrag en/of spierspanning kunnen duiden op een tekort aan magnesium. PharmaDog Magnesium bij jonge honden? PharmaDog Magnesium kan geen kwaad bij jonge honden Magnesium: speelt een rol bij het behouden van soepele spieren speelt een rol bij het behouden van sterke spieren draagt bij aan een sterk gebit ondersteunt de botten zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Ingrediënten per capsule: Magnesium Citraat (400 mg) (16% magnesium), rijst extract, plantenvezels, stabilisator (pullulan) Dosering: 0 tot 10 kg 1 capsule per 2 dagen 10 tot 20 kg 1 capsule per dag > 20 kg 2 capsules per dag Inhoud: 100 capsules Toediening: U kunt de capsule open maken en de inhoud door het voer mengen. De capsule is ook eetbaar dus kan ook in zijn geheel worden gegeven. Geschikt voor ieder type hond. Bewaaradvies: Alle PharmaDog producten dienen bewaard te blijven in de originele verpakking. Koel en donker bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Pharmahorse Glucosamine 90 tabletten

€19.95

Glucosamine hondStaffel korting Koop 2 voor € 17,95 per stuk en bespaar 11% Koop 3 voor € 16,95 per stuk en bespaar 16% harmaDog Glucosamine is opgebouwd uit zuiver Glucosamine Sulfaat 2KCL, welke geschikt is voor humaan gebruik (hoogst haalbare kwaliteit). Het product biedt 800 mg Glucosamine Sulfaat 2KCL per tablet; een krachtige en verantwoorde dosering.Pharmadog Glucosamine bij jonge honden? PharmaDog Glucosamine, kan zonder problemen worden toegediend bij jonge honden (niet bij pups). Wat is Glucosamine? Glucosamine is een lichaamseigen stof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraakbeen (kraakbeenmatrix), gewrichtsvloeistof en pezen.Gebruiksaanwijzing: 0 tot 20 kg ca.1/2 tablet per dag (of 1 tablet om de dag) 20 tot 40 kg 1 tablet per dag 40 tot 60 kg ca.1,5 tablet per dag 60+ kg 2 tabletten per dag Inhoud: 90 tabletten Allergie informatie: Bevat sporen van schaaldieren Geschikt voor ieder type hond. Bewaaradvies: Alle PharmaDog producten, dienen op een koele, droge plaats bewaard te blijven. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Pharmahorse Glucopro 90 tabletten

€19.95

Glucopro hond Koop 2 voor € 17,95 per stuk en bespaar 11% Koop 3 voor € 16,95 per stuk en bespaar 16% PharmaDog Glucopro een zeer compleet product. PharmaDog Glucopro is een voedingssupplement van hoogwaardige kwaliteit. PharmaDog Glucopro bevat naast Glucosamine ook Chondroitine (oorsprong: rund), MSM, Collageen Type II en Hyaluronzuur. Glucopro is opgebouwd uit Human Grade Kwaliteit grondstoffen zonder onnodige toevoegingen van vul- of hulpstoffen. Het ontwikkel traject heeft plaats gevonden in samenwerking met gerenomeerde dierenartsen. De correcte samenstelling alsmede de zeer hoge kwaliteit, zorgt ervoor dat PharmaDog Glucopro het best verkopende product is. PharmaDog Glucopro wordt inmiddels in meerdere toonaangevende dierenklinieken gebruikt als voedingssupplement. Tip: Geef de ouder wordende honden PharmaDog Glucopro.Gebruiksaanwijzing: 0 tot 13 kg 1 tablet per dag 13 tot 26 kg 2 tabletten per dag 26 tot 39 kg 3 tabletten per dag 39+ kg 4 tabletten per dag Inhoud: 90 tabletten Allergie informatie: Bevat sporen van schaaldieren Geschikt voor ieder type hond. (Niet gebruiken bij pups) Bewaaradvies: Dient op een koele, droge plaats bewaard te blijven. Buiten het bereik van kinderen.

Pharmahorse Omega-3 120 capsules

€19.95

Omega-3 hond Koop 2 voor € 17,95 per stuk en bespaar 11% Koop 3 voor € 16,95 per stuk en bespaar 16% Omega-3 visolie is een belangrijke aanvulling voor het dieet van uw hond. Omega-3 is goed voor hart- en vaat stelsel en draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Tip: Geef ouder wordende honden PharmaDog Omega-3 Pharmadog Omega-3 bij jonge honden? Omega-3 kan worden gebruikt bij jonge honden, echter niet gebruiken bij pups. Symptomen en klachten bij een Omega-3 tekort: - Doffe vacht - Vermoeidheid - Droge huid Gebruiksaanwijzing: 0 tot 10 kg 1 capsule per dag 10 tot 20 kg 2 capsules per dag 20+ kg 3 capsules per dag Inhoud: 120 softgel capsules. Bewaaradvies: Capsules in de oorspronkelijke verpakking, donker en koel bewaren, buiten het bereik van kinderen. Geschikt voor ieder type hond.