Pharmahorse

Paarden

Pharmahorse Nutrislobber Elektrolyte

€24,95

PharmaHorse NutriSlobber™ Elektrolyten Nieuw: PharmaHorse NutriSlobbers™, supplement en slobber in 1 NutriSlobbers™ Elektrolyten is opgebouwd uit de mineralen; natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Bij inspanning verliest het paard door middel van zweet essentiële zouten, zoals deze mineralen ook wel genoemd worden. Daarnaast bevat deze innovatieve slobber o.a. sojahullen, luzerne, zonnebloemzaadschillen en timothee. Uniek: Deze slobber is zowel droog als nat aan uw paard te voeren; warm water toevoegen is optioneel. Alle voordelen op een rij: Op basis van sojahullen; de beste vezelbron voor paarden naast gras/hooi Laag energiegehalte (0,7 EWpa); kan gemakkelijk als aanvulling op het normale rantsoen worden gevoerd. Voordelig in gebruik: slechts €0,80 per dag (o.b.v. aanbevolen dosering paard). Neutrale grondstoffen en ongevitamineerd, geen interacties met de toegevoegde supplementen Verpakt onder beschermende atmosfeer; lang houdbaar zonder conserveermiddelen Kalium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Magnesium is goed voor de werking van de spieren en draagt bij tot een goede elektrolytenbalans. Calcium helpt energie vrij te maken uit de voeding en is belangrijk voor een normale spierwerking.

Pharmahorse Magnesium Citraat 500 gram

€29.95

Magnesium paard Magnesium is een belangrijk mineraal voor het spier- en zenuwstelsel, de botten, de water- en energiehuishouding en de stofwisseling. Magnesium zorgt voor de signaaloverdracht naar de spieren. Tevens zorgt magnesium voor ontspanning van de spieren. Magnesium is nodig voor de opname van calcium in de botten en voorkomt ophoping van calcium in andere weefsels. Wanneer te gebruiken? - spierspanningen - darmkrampen, spierkrampen en lichaamskrampen - spierpijn - stress - ondersteunt de behandeling tegen botontkalking Let op! Bij paarden met een slechte nierfunctie mag magnesium uitsluitend worden gegeven in overleg met de dierenarts!

 • Ook verkrijgbaar in navulling 1000 gram(€48.95)
 • 1000 gram (€49.95)
 • 3000 gram (€129.95)

Pharmahorse Glucosamine 500 gram

€24,95

Glucosamine paard PharmaHorse Glucosamine Sulfaat 2KCL, is het eerste en best verkopende product van PharmaHorse. Het is opgebouwd uit 100% zuiver Glucosamine Sulfaat 2KCL, van Human Grade Kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goed en zuiver product. Tip: Geef oudere paarden Glucosamine. Glucosamine kan zonder problemen worden gegeven bij jonge paarden, wij raden dit ook zeker aan. Glucosamine Sulfaat 2KCL 100% puur (Human Grade Kwaliteit) Gebruiksaanwijzing: 2 gram per 100 kilo lichaamsgewicht is voldoende PharmaHorse Glucosamine kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 maatschepje is ± 2 gram = 2000 mg.

 • Ook verkrijgbaar in navulverpakking (1000 gram €37,95);
 • 1000 gram in emmer (€38,95);
 • 3000 gram in emmer (€94,95);
 • 5000 gram in emmer (€134,95)
  Bewaaradvies: Bewaar het product in de originele verpakking op een koele en droge plaats. Buiten het bereik van kinderen bewaren.  

Pharmahorse MSM 1000 gram

€24,95

MSM paard MSM is van nature rijk aan zwavel. Zwavel komt van nature voor in alle levende organismen. Het wordt zeer goed door paarden opgenomen. PharmaHorse MSM (MethylSulfonylMethaan), is een product dat is samengesteld uit Human Grade Kwaliteit grondstoffen, zo bent u verzekerd van een goed en zuiver product. MSM is aan te bevelen voor paarden welke worden ingezet in de sport. Zwavel speelt een rol bij normale aanmaak van collageen, het belangrijkste bestanddeel van bindweefsel en kraakbeen. Deze weefsels bestaan uit eiwitten, die door middel van zwavelbruggen met elkaar zijn verbonden. Deze flexibele bindingen zorgen ervoor, dat bindweefsel en kraakbeen elastisch blijven.

 •  Ook verkrijgbaar in navulverpakking 1000 gram (€23,95)
 • 3000 gram (€59.95)
 • 5000 gram (€89,95)

Pharmahorse Glucosamine & MSM 500 gram

€19.95

Glucosamine & MSM paard PharmaHorse Glucosamine Sulfaat 2KCL & MSM, is een mooie pure mix van PharmaHorse. Het product is opgebouwd uit 50% Glucosamine Sulfaat 2KCL en 50% MSM, van Human Grade Kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goed en zuiver product zonder toevoegingsmiddelen of hulpstoffen/vulstoffen. Glucosamine en MSM kunnen zonder problemen worden gegeven aan jonge paarden, wij raden dit ook zeker aan. Gebruiksaanwijzing: 4 gram per 100 kilo lichaamsgewicht is voldoende, uw paard weegt bijvoorbeeld 600 kilo dan gebruikt 24 gram per dag (2 schepjes). PharmaHorse Glucosamine & MSM kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 maatschepje is ± 12 gram

 • Ook verkrijgbaar in navulling van 1000 gram(€33.95)
 •  1000 gram (€34,95)
 •  3000 gram (€79.95)

Pharmahorse Vitamine E Excellent 1000 gram

€27.95

Vitamine E Excellent paardDe combinatie van Vitamine E, Selenium, L-Lysine en MSM speelt een belangrijke rol bij de opbouw en instandhouding van het spiervolume en de afvoer van verbrandingsstoffen in de spieren. Vitamine E Excellent is een onmisbaar voedingssupplement voor paarden die regelmatig intensieve spierarbeid verrichten. Verder bevat de Vitamine E Excellent van PharmaHorse een zeer hoge en verantwoorde dosering vitamine E. Tevens bevat de Vitamine E Excellent van PharmaHorse MSM, waardoor de vitamine E goed te doseren is. Vitamine E is een voedingsstof die het lichaam helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals melkzuur). Vitamine E speelt bovendien een belangrijke rol bij de zuurstofopname in d longen. De behoefte aan vitamine E is het grootst bij sportpaarden, drachtige merries en opgroeiende paarden. Bij een tekort hebben paarden onder andere problemen met het ontspannen van de spieren, en herstellen slechter na hevige inspanningen en ze kunnen zelfs spiertrillingen vertonen.

 •  3000 gram (€69.95)

Pharmahorse Vitamine E 1000 gram

€24,95

Vitamine E paard Waarom PharmaHorse Vitamine E voor uw paard? Pure Vitamine E van PharmaHorse is één van de weinige Vitamine E supplementen op de markt welke geen Selenium bevat, het kan voorkomen dat het Selenium gehalte van een paard in orde is maar het Vitamine E gehalte laag, als dit het geval is bij uw paard dan is deze Vitamine E het juiste Vitamine E product. Verder bevat de Vitamine E van PharmaHorse een hoge verantwoorde dosering Vitamine E. Tevens bevat de Vitamine E van PharmaHorse MSM. Vitamine E is een voedingsstof die het lichaam helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals i0lkzuur). Vitamine E speelt bovendien een belangrijke rol bij de zuurstofopname. De behoefte aan Vitamine E is het grootst bij sportpaarden, drachtige merries en opgroeiende paarden. Bij een tekort hebben paarden onder andere problemen met het ontspannen van de spieren, en herstellen slechter na hevige inspanningen en ze kunnen zelfs spiertrillingen vertonen.

 •  3000 gram (59.95

Pharmahorse Magnesium Bisglycinaat 500 gram

€39,95

Magnesium Bisglycinaat paard Magnesium is een belangrijk mineraal voor het spier- en zenuwstelsel, de botten, de water- en energiehuishouding en de stofwisseling. Magnesium zorgt voor de signaaloverdracht naar de spieren. Tevens zorgt magnesium voor ontspanning van de spieren. Magnesium is nodig voor de opname van calcium in de botten en voorkomt ophoping van calcium in andere weefsels. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 20% van de gezonde paarden een magnesiumgebrek heeft, voor zieke paarden loopt dit percentage zelfs op tot meer dan 50%. Uit hetzelfde onderzoek komt naar voren dat van bijna de helft van het onderzochte ruwvoer het magnesiumgehalte onder de minimumnorm ligt. Met alleen ruwvoer wordt dus in de helft van de gevallen onvoldoende magnesium gegeven, maar ook krachtvoer bevat vaak, of te weinig magnesium, of verhoudingsgewijs te veel calcium. Een aanvullend voedingssupplement met magnesium kan een verrassend goed effect geven. Tip: Geef wedstrijdpaarden met wedstrijdstress magnesium. PharmaHorse Magnesium bij jonge paarden? Jonge paarden kunnen nogal stress gevoelig zijn en dit is niet goed voor de ontwikkeling en training, zeker binnenvetters of hoog in het bloed staande paarden kunnen hier last van hebben. Stress kan gevolgen hebben tot het vast houden van het lichaam en stal ondeugden. Magnesium ontspant. Wanneer te gebruiken? spierspanningen darmkrampen, spierkrampen en lichaamskrampen spierpijn stress Magnesium Bisglycinaat vs. Magnesium Citraat: Magnesium Bisglycinaat is niet de enige vorm Magnesium die PharmaHorse verkoopt. Wat is de reden dat wij twee soorten verkopen en wat is het verschil? Magnesium Bisglycinaat en Magnesium Citraat zijn beide organische Magnesium verbindingen. Magnesium Bisglycinaat is gebonden (gecheleerd) aan twee moleculen van het aminozuur Glycine. Hierdoor wordt de Magnesium door het lichaam gezien als aminozuur en zal deze pas in de dunne darm worden opgenomen door middel van aminozuurreceptoren. Magnesium Citraat wordt eerder in het maagdarmkanaal door het lichaam opgenomen. Voor paarden die moeite hebben met het opnemen van voedingsstoffen, of een ernstig Magnesium tekort hebben, is het mogelijk dat Magnesium Citraat niet voldoende is. Wij adviseren dan Magnesium Bisglycinaat. Let op! Bij paarden met een slechte nierfunctie mag magnesium uitsluitend worden gegeven in overleg met de dierenarts!

 •  1000 gram navulling (€68.95)
 •  1000 gram (€69.95)
 • 3000 gram (169,95)

Pharmahorse Callogeen 500 gram

€39,95

Collageen paardharmaHorse Collageen+ De belangrijkste functie van kraakbeen is het verminderen van wrijving tussen gewrichten die in beweging zijn. Kraakbeen ligt als omhulsel over de botten in een gewricht. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat onder andere voorkomt in kraakbeen. Er zijn veel verschillende types collageen. PharmaHorse Collageen+ is een uitgebalanceerde en hoog gedoseerde mix van collageen peptides, ongedenatureerd collageen type II en hyaluronzuur. Deze werkzame stoffen spelen een belangrijke rol voor kraakbeen. Collageen peptides: bevatten een aminozurenspectrum dat overeen komt met dat van kraakbeen. Collageen type II: is het uiterst kostbare en meest voorkomende type collageen in gewrichtskraakbeen. Hyaluronzuur: is een belangrijk bestanddeel van gewrichtsvloeistof. Gewrichtsvloeistof levert voedingsstoffen aan kraakbeen, speelt een rol bij de smering van gewrichten en heeft een schokabsorberend effect. Collageen kan zonder problemen worden gegeven aan jonge paarden. Dosering: Pony: 1,5 maatschepje per dag Paard: 3 maatschepjes per dag 1 maatschepje is ± 11 gram

 •  Ook verkrijgbaar 1000 gram (€64,95)

Pharmahorse Elektrolyten 1000 gram

€19.95

Elektrolyten paardPharmaHorse Elektrolyten is opgebouwd uit de mineralen, natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Deze elementen zijn in exact dezelfde verhouding aanwezig als de samenstelling van het zweet. PharmaHorse Elektrolyten vult tekorten direct aan, in de juiste verhouding die identiek is aan de verhouding van zweet. Bij inspanning gaat een paard zweten en verliest het essentiële zouten, ook wel mineralen genoemd. Deze gaan naast zweet ook verloren via urine en mest. Zeker bij warm weer is dit een aandachtspunt. Bij een hoge temperatuur en luchtvochtigheid kan het verlies van zweet gedurende inspanning oplopen tot wel 15 liter per uur, het is daarom zeer belangrijk om deze tijdig aan te vullen om klachten door tekorten te voorkomen. Gebruiksaanwijzing: Pony: 1 maatschepje per dag Paard: 2 maatschepjes per dag. 1 maatschepje is circa 15 gram (maatschepje bijgevoegd). PharmaHorse Elektrolyten kunt u vermengen met het water of voer (slobber) van uw paard of pony. Dosering niet overschrijden.

 •  1000 gram navulling (€18.95)
 • 3000 gram (€49.95)
 • 5000 gram(€79.95)

Pharmahorse Biotine 1000 gram

€24.95

Biotine paard Huid, haar en hoeven bestaan uit vezelachtige eiwitten. Deze eiwitten worden keratine genoemd. Biotine speelt een zeer belangrijke rol in de vorming van deze Keratine. Het is wetenschappelijke bewezen dat middels het bijvoeren van Biotine, de gezondheid van hoef en haar, huid verbeterd kan worden. Biotine is ook wel bekend onder de naam vitamine B8 en vitamine H. PharmaHorse Biotine ondersteunt gezonde hoeven en gezond haar en huid. Biotine is een wateroplosbare B vitamine, welke onmisbaar is. Veel vee- en krachtvoer is Biotine arm, slechts 1-2 mg/kg, daarom is het raadzaam om biotine in de vorm van een supplement bij te voeren. Biotine is een zeer veilig supplement om bij te voeren. Er zijn geen bijwerkingen of toxiciteit bekend bij paarden en het is makkelijk toe te dienen. PharmaHorse Biotine bevat geen vulstoffen als dextrose of maltodextrine. Het biedt het lichaam naast Biotine ook MSM (methylsuflonyl methaan) als ondersteuning voor een gezonde hoefgroei en goede hoornkwaliteit. Daarnaast is er 1 gram lijnzaadolie aan toegevoegd zodat het product niet te veel stuift bij toevoeging aan het voer. PharmaHorse Biotine is hoog gedoseerd. Deze hoge verantwoorde dosering van 3000 mg Biotine per kg product zorgt voor een krachtige en effectieve werking. Tip: geef paarden met slechte hoeven/vacht preventief Biotine Om positief resultaat te bereiken dient er gedurende meerdere maanden achtereen Biotine bijgevoerd te worden, omdat de hoefgroei een tijdrovend proces is, duurt het enige tijd voordat positief resultaat zichtbaar is. Gebruiksaanwijzing: Pony: 2 maatschepjes per dag. Paard: 4 maatschepjes per dag. 1 maatschepje is circa 2,5 gram (maatschepje bijgevoegd). PharmaHorse Biotine kunt u vermengen met de dagelijkse voedingen van uw paard of pony. Dosering niet overschrijden.

Pharmahorse Muscle Built 1000 gram

€29.95

Creatine Muscle Build paard Creatine Monohydraat ondersteunt het effect van training op de spieren en verhoogt de capaciteit en werklust van uw paard of pony. Een goed creatine gehalte in de spieren is noodzakelijk voor het optimaal functioneren. Creatine zorgt voor een toename van spierkracht en de spiermassa. Het bevordert spierherstel en ondersteunt bij revalidatie. Creatine Monohydraat stimuleert de groei van de spiervezels en zorgt dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen met als gevolg dat er minder snel vermoeidheid optreedt. Creatine is een aminozuur dat zich vooral bevindt in de skeletspieren, maar ook in de gladde spieren, de hartspier, de hersenen en de nieren. Creatine wordt als fosfaat opgeslagen in de lichaamscellen. Bij een flinke inspanning van het lichaam vormt creatine samen met adenosinedifosfaat (ADP) adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is van belang voor het samentrekken van de spieren. Creatine kan via de voeding worden ingenomen en het zorgt ervoor dat energiereserves in de spieren worden vergroot.Wanneer gebruikt u creatine? bij een gewenste groei van de spiermassa ondersteuning bij training bij verminderde prestaties welke voortkomen uit minder of onvoldoende ontwikkelde bespiering tijdens een herstelperiode of trainingsstop om spierafbraak te voorkomen verbetering uithoudingsvermogen en sneller herstel na inspanning. Tip: Tenminste 4 weken toedienen. Voor het beste resultaat 12 weken toedienen. Indien gewenst kunt u dit product ook constant toedienen (max. 6 maanden) met na 12 weken een pauze van +/- 2-3 weken. Gebruiksaanwijzing: Pony: eerste 5 dagen 2 maatschepjes per dag onderhoud: 1,5 maatschepje per dag Paard: eerste 5 dagen 4 maatschepjes per dag onderhoud: 3 maatschepjes per dag

 •  1000 gram navulling (€28.95)
 • 3000 gam (€79.95)

Pharmahorse BCCAMuscle Build 1000 gram

€49.95

BCAA Muscle Build paard CAA poeder bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten: L-leucine, L-isoleucine, en L-valine. De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. De BCAA’s van PharmaHorse zijn een structureel bestanddeel voor spierweefsel. BCAA gaat spierafbraak die ontstaan is door intensieve training tegen en is essentieel voor spieropbouw, BCAA’s zullen na de training zorgen voor snel herstel en een maximale spiertoename. U als trainer bent in staat om uw paard zwaarder te trainen met minder spierafbraak en spieren herstellen sterker en sneller na de training. Maximale prestaties en spiergroei, elke training weer! De werking van BCAA: - stimuleert spieropbouw - minder spierafbraak - bevordert snel herstel - helpt tegen vermoeidheid - verbeterd het immuunsysteem - geeft energie Wanneer gebruikt u BCAA? - voor wedstrijden - voorbereiding van keuringen - intensieve training - vermoeidheid van paard of pony Tip: Tenminste 4 weken toedienen. Indien gewenst kunt u dit product ook constant toedienen (max. 6 maanden) met regelmatige intervallen (+/- 2/3 weken). Indien nodig na 2 maanden weer herhalen. ebruiksaanwijzing: Pony: 2 maal daags ca. 6 gram (1/2 maatschepje), 4 dagen voorafgaand aan een wedstrijd 2 maal daags 12,5 gram. Paard: 2 maal daags 12,5 gram, 4 dagen voorafgaand aan een wedstrijd 2 maal daags 25 gram. PharmaHorse BCAA kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 maatschepje is ± 12,5 gram = 12500 mg.

 •  3000 gram (€134.95)

Pharmahorse Psyllium 700 gram navulling

€19.95

Psyllium paard Psyllium Husk (latijnse naam: plantago ovata), ook wel vlozaad genoemd. Is van nature rijk aan slijmvormers. PharmaHorse Psyllium is uitsluitend opgebouwd uit de vezels van het vlozaad en is zodoende zéér rijk aan slijmvormers. Psyllium wordt ingezet om de zandafdracht te bevorderen. Tip: Gebruik de Psyllium Husk Vezels als kuur van 7 dagen. Psyllium kan zonder problemen worden gegeven aan jongen paarden let uiteraard wel goed op de dosering, deze aanpassen naar gewicht. Gebruiksaanwijzing: Pony: onderhoud 2,5 maatschepjes per dag. Kuur max. 7 dagen 5 maatschepjes per dag. Paard: onderhoud 5 maatschepjes per dag. Kuur max. 7 dagen 10 maatschepjes per dag 1 maatschepje is ± 10 gram Bewaaradvies: U dient het product op een koele en droge plaatst te bewaren, in de originele verpakking, buiten het bereik van kinderen.

 • 1000 gram (€24.95)
 • 3000 gram (€64.95)

Pharmahorse Lijnzaadolie 1 liter

€9.95

Lijnzaadolie paard Lijnzaadolie draagt bij aan een glanzende en gezonde vacht en stimuleert de spijsvertering. Tevens ondersteunt lijnzaadolie hart en bloedvaten. De Lijnzaadolie van PharmaHorse is rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren en Vitamine A-D-E-K.Lijnzaadolie koud geperst van eerste persing 100% puur Gebruiksaanwijzing/Dosering: tot 300 kg 30 ml 300 tot 600 kg 60 ml > 600 kg 90 ml PharmaHorse Lijnzaadolie kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard. 1 slag van de pomp = 30 ml (pomp is niet standaard inbegrepen)

 •  5 liter (€24.95)
 • 20 liter (€69.95)

Honden en katten

Pharmahorse Magnesium 100 capsules

€16.95

Magnesium hond Koop 2 voor € 14,95 per stuk en bespaar 12% Koop 3 voor € 13,95 per stuk en bespaar 18% Magnesium is een mineraal dat belangrijk is voor vele lichaamsprocessen van uw hond. Zo speelt magnesium een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen en is magnesium belangrijk voor een normale spierwerking. Verandering in gedrag en/of spierspanning kunnen duiden op een tekort aan magnesium. PharmaDog Magnesium bij jonge honden? PharmaDog Magnesium kan geen kwaad bij jonge honden Magnesium: speelt een rol bij het behouden van soepele spieren speelt een rol bij het behouden van sterke spieren draagt bij aan een sterk gebit ondersteunt de botten zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Ingrediënten per capsule: Magnesium Citraat (400 mg) (16% magnesium), rijst extract, plantenvezels, stabilisator (pullulan) Dosering: 0 tot 10 kg 1 capsule per 2 dagen 10 tot 20 kg 1 capsule per dag > 20 kg 2 capsules per dag Inhoud: 100 capsules Toediening: U kunt de capsule open maken en de inhoud door het voer mengen. De capsule is ook eetbaar dus kan ook in zijn geheel worden gegeven. Geschikt voor ieder type hond. Bewaaradvies: Alle PharmaDog producten dienen bewaard te blijven in de originele verpakking. Koel en donker bewaren, buiten het bereik van kinderen.

Pharmahorse Glucosamine 90 tabletten

€19.95

Glucosamine hondStaffel korting Koop 2 voor € 17,95 per stuk en bespaar 11% Koop 3 voor € 16,95 per stuk en bespaar 16% harmaDog Glucosamine is opgebouwd uit zuiver Glucosamine Sulfaat 2KCL, welke geschikt is voor humaan gebruik (hoogst haalbare kwaliteit). Het product biedt 800 mg Glucosamine Sulfaat 2KCL per tablet; een krachtige en verantwoorde dosering.Pharmadog Glucosamine bij jonge honden? PharmaDog Glucosamine, kan zonder problemen worden toegediend bij jonge honden (niet bij pups). Wat is Glucosamine? Glucosamine is een lichaamseigen stof, welke in verhoogde concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraakbeen (kraakbeenmatrix), gewrichtsvloeistof en pezen.Gebruiksaanwijzing: 0 tot 20 kg ca.1/2 tablet per dag (of 1 tablet om de dag) 20 tot 40 kg 1 tablet per dag 40 tot 60 kg ca.1,5 tablet per dag 60+ kg 2 tabletten per dag Inhoud: 90 tabletten Allergie informatie: Bevat sporen van schaaldieren Geschikt voor ieder type hond. Bewaaradvies: Alle PharmaDog producten, dienen op een koele, droge plaats bewaard te blijven. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Pharmahorse Glucopro 90 tabletten

€19.95

Glucopro hond Koop 2 voor € 17,95 per stuk en bespaar 11% Koop 3 voor € 16,95 per stuk en bespaar 16% PharmaDog Glucopro een zeer compleet product. PharmaDog Glucopro is een voedingssupplement van hoogwaardige kwaliteit. PharmaDog Glucopro bevat naast Glucosamine ook Chondroitine (oorsprong: rund), MSM, Collageen Type II en Hyaluronzuur. Glucopro is opgebouwd uit Human Grade Kwaliteit grondstoffen zonder onnodige toevoegingen van vul- of hulpstoffen. Het ontwikkel traject heeft plaats gevonden in samenwerking met gerenomeerde dierenartsen. De correcte samenstelling alsmede de zeer hoge kwaliteit, zorgt ervoor dat PharmaDog Glucopro het best verkopende product is. PharmaDog Glucopro wordt inmiddels in meerdere toonaangevende dierenklinieken gebruikt als voedingssupplement. Tip: Geef de ouder wordende honden PharmaDog Glucopro.Gebruiksaanwijzing: 0 tot 13 kg 1 tablet per dag 13 tot 26 kg 2 tabletten per dag 26 tot 39 kg 3 tabletten per dag 39+ kg 4 tabletten per dag Inhoud: 90 tabletten Allergie informatie: Bevat sporen van schaaldieren Geschikt voor ieder type hond. (Niet gebruiken bij pups) Bewaaradvies: Dient op een koele, droge plaats bewaard te blijven. Buiten het bereik van kinderen.

Pharmahorse Omega-3 120 capsules

€19.95

Omega-3 hond Koop 2 voor € 17,95 per stuk en bespaar 11% Koop 3 voor € 16,95 per stuk en bespaar 16% Omega-3 visolie is een belangrijke aanvulling voor het dieet van uw hond. Omega-3 is goed voor hart- en vaat stelsel en draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Tip: Geef ouder wordende honden PharmaDog Omega-3 Pharmadog Omega-3 bij jonge honden? Omega-3 kan worden gebruikt bij jonge honden, echter niet gebruiken bij pups. Symptomen en klachten bij een Omega-3 tekort: - Doffe vacht - Vermoeidheid - Droge huid Gebruiksaanwijzing: 0 tot 10 kg 1 capsule per dag 10 tot 20 kg 2 capsules per dag 20+ kg 3 capsules per dag Inhoud: 120 softgel capsules. Bewaaradvies: Capsules in de oorspronkelijke verpakking, donker en koel bewaren, buiten het bereik van kinderen. Geschikt voor ieder type hond.